VI TAR DIN ORO PÅ ALLVAR

Som förälder märker du direkt när något inte stämmer. Du är expert på ditt barn. Vi är bra på att lyssna på dig och avgöra om något inte står rätt till. Vi är specialister med lång erfarenhet inom barnsjukvård. Både av stora och små barn. Vi ser till att du snabbt får hjälp av rätt specialist i vårt stora nätverk. Vi tar alltid din oro på allvar, oavsett vad det handlar om.

Öppet vardagar 8-17. Akuttider varje dag. Telefontid 7:30-10:00.
Centralt på Södermalm. T-banestation Zinkensdam (ca 100 meter).

Du vet väl att du kan nå oss via 1177, Vårdguiden.se?
Logga in med E-legitimation och sök efter PR Vård Barnmottagning BUMM. Här kan du på ett säkert sätt ställa frågor och boka tider.
Ibland enklare än att nå oss via telefon. Vi lovar svar inom tre dygn.

 

BOKA UTAN REMISS

Hos oss krävs ingen remiss. Är du orolig för ditt barn kan du alltid ringa hit och prata med våra erfarna sjuksköterskor. Vi ser till att du hamnar rätt. Vår verksamhet drivs på uppdrag av Stockholms läns landsting.

BARN- OCH UNGDOMAR

Små barn har alltid en öppen dörr hos oss, oavsett var det gäller. Oron kan gälla allt från feber till viktökning. Med stora barn kan det handla om kroppsliga och själsliga tonårs­problem. Ring oss så hjälper vi dig rätt.

ADHD OCH ÖVERVIKT

Koncentrations­svårigheter kan vara en signal om att allt inte är bra. Din oro är tillräckligt för att vi ska göra en bedömning om det finns behov av en utredning om ADHD. Vi hjälper ditt barn att få behandling för att komma i balans.

BEHANDLANDE SAMTAL

Snabba samtalskontakter för bedömning och behandling.  Vi erbjuder samtal till barn och unga med lätta till måttliga be svär. Det kan handla om oro, ångest, sömnproblem, att det är jobbigt hemma eller annat som skaver.


TEAMET SOM JOBBAR HÄR

Vårt team av läkare, sjuksköterskor och psykologer har lång erfarenhet inom barnsjukvård. Vi har ett stort nätverk av specialister som sjukgymnaster, logopeder och arbets­terapeuter. Vi har även landstingets uppdrag att utreda och behandla misstänkt ADHD och övervikts­problem.EVA  OLSSON - BARNLÄKARE

EVA OLSSON

BARNLÄKARE
Barnläkare sedan 1995 med erfarenhet både från Akademiska barnsjukhuset i Uppsala och barnmottagningar runt om i Sverige. Omfattande erfarenhet av ADHD-utredningar.
ANNA-KARIN FLADVAD - BARNLÄKARE

ANNA-KARIN FLADVAD

BARNLÄKARE
Har arbetat som barnläkare sedan 1982 med stor erfarenhet från öppenvård och olika specialmedicinska inriktningar för barn och ungdomar. Arton års erfarenhet av ADHD-utredningar.
Waldo Arancibia - Barnläkare

Waldo Arancibia

Barnläkare
Utbildad i Göteborg, Sollefteå och Stockholm. Lång erfarenhet från Astrid Lindgrens barnsjukhus och även som skolläkare.
Carina Lothian - Barnläkare

Carina Lothian

Barnläkare
Barnläkare sedan 1994. Erfarenhet från Astrid Lindgrens barnsjukhus och Sachsskas barn- och ungdomssjukhus.
Ruzica Miliasevic - Barnläkare

Ruzica Miliasevic

Barnläkare
Barnläkare sedan 1999. Lång erfarenhet från öppenvård, ADHD-utredningar och klinisk genetik. Har arbetat på Astrid Lindgren, Sachsska och Södertäljesjukhus.
Per Västberg - Barnläkare

Per Västberg

Barnläkare
Har arbetat som barnläkare sedan 1995, huvudsakligen på Sachsska barnsjukhuset. Sedan år 2000 inom sjukhusets öppenvård och under denna tid deltagit i neuropsykiatriska utredningar och ansvarat för medicinsk behandling av ADHD.
Lena Eklind Jonsson - Barnsjuksköterska

Lena Eklind Jonsson

Barnsjuksköterska
Barnsjuksköterska sedan 2005. Har tidigare arbetat inom BVC och skolhälsovård.
Marika Åkerlund - Barnsjuksköterska

Marika Åkerlund

Barnsjuksköterska
Barnsjuksköterska sedan 1997. Har tidigare arbetat på Sachsska Barnsjukhusets neurologmottagning och inom BUP.
Lotta Dufke - Barnsjuksköterska

Lotta Dufke

Barnsjuksköterska
Barnsjuksköterska sedan 1992. Har arbetat med barninfektion, barnortopedi och de senaste åtta åren på barnmottagning.
Anneli Åslund - Barnsjuksköterska

Anneli Åslund

Barnsjuksköterska
Barnsjuksköterska sedan 1994. Har tidigare arbetat inom barnendokrinologi och de senaste elva åren på Barn- och ungdomsmedicinsk mottagning.
Annmari Hultgren - Psykolog

Annmari Hultgren

Psykolog
Psykolog med inriktning på behandling och neuropsykiatriska utredningar av barn.
Anna Christensen - Psykolog

Anna Christensen

Psykolog
Psykolog sedan 2006 med inriktning KBT. Har många års erfarenhet av neuropsykologiska utredningar och möten med barn och vuxna i livets alla skeden.
Linda Hanneberg - Psykolog

Linda Hanneberg

Psykolog
Lång och bred erfarenhet gällande neuropsykiatriska utredningar av barn och ungdomar.
Cecilia Collin - Psykolog

Cecilia Collin

Psykolog
Har lång erfarenhet inom neuropsykiatri och KBT behandling av barn och unga. Har tidigare arbetat inom BUP och Första linjen med barn, ungdomar och familjer.
Nina Elfström - Psykolog

Nina Elfström

Psykolog
Pågående utbildning till specialist i klinisk barn- och ungdomspsykologi. Erfarenhet från neuropsykiatriska utredningar i alla åldrar. Kunnig om hög begåvning. Har tidigare arbetat på BUP samt som skolpsykolog.
Eva Marsk - Psykolog och psykoterapeut

Eva Marsk

Psykolog och psykoterapeut
Många års erfarenhet av psykologiskt arbete med barn och ungdomar. Arbetat länge inom BUP med behandling och utredning av ADHD och annan neuropsykiatrisk problematik.
Jani Raita - Barn och ungdomspsykiatriker

Jani Raita

Barn och ungdomspsykiatriker
Vuxenpsykiater sedan 2007 och barn-och ungdomspsykiater sedan 2009. Erfarenhet från neuropsykiatriska utredningar i alla åldrar. Nio års erfarenhet om ADHD-medicinering.
AGNETHA FRANZÉN HERMIN - VERKSAMHETSCHEF

AGNETHA FRANZÉN HERMIN

VERKSAMHETSCHEF
Verksamhetsledare med lång erfarenhet från arbete med barn och unga. Bakgrund som skolsköterska, familjebehandlare och barnmorska.
TINA ARMANDT - MEDICINSK SEKRETERARE

TINA ARMANDT

MEDICINSK SEKRETERARE
Administratör och sekreterare med utbildning som undersköterska och mentalskötare.
Lars Jonsson - Administratör

Lars Jonsson

Administratör
Administratör med erfarenhet från privata sektorn och vuxenpsykiatrin. Har jobbat mycket med kund- och patientservice.
Gusten Hermin - Administratör

Gusten Hermin

Administratör
Administratör med erfarenhet av att arbeta med allt från grafisk formgivning till trädgårdsskötsel.

DET HÄR ÄR PR VÅRD

PR Vård är ett familjeföretag startat av sjuksköterskor. Vi bildades 2001 och har sedan dess växt till att bli en av landets ledande privata vårdgivare. Idag bedriver vi en omfattande verksamhet i framför allt Stockholm och har omkring 750 anställda läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och psykologer.

Vi har hand om elevhälsan på mer än 90 skolor över hela landet och har vårdgivar­ansvar för över 20 000 elever. Vi har därför stor vana vid att arbeta med barn i olika åldrar och olika miljöer. Vi arbetar i stora nätverk och samverkar både med skolpersonal och socialtjänsten.


 

Kontakt
PR Vård Barnmottagning
Krukmakargatan 37A, 5 tr
118 51 Stockholm
Tel 08-409 011 00

Hjälp oss att bli bättre
Mejla tips och förslag till oss