VI TAR DIN ORO PÅ ALLVAR

Som förälder märker du direkt när något inte stämmer. Du är expert på ditt barn. Vi är bra på att lyssna på dig och avgöra om något inte står rätt till. Vi är specialister med lång erfarenhet inom barnsjukvård. Både av stora och små barn. Vi ser till att du snabbt får hjälp av rätt specialist i vårt stora nätverk. Vi tar alltid din oro på allvar, oavsett vad det handlar om.

Öppet vardagar 8-17. Akuttider varje dag. Telefontid måndag-torsdag 08:00-15:00 och fredag 08:00-14:00.
Centralt på Södermalm. T-banestation Zinkensdamm (ca 100 meter).

Du kan även boka tid via 1177.se
Logga in med e-legitimation och sök efter PR Vård Barnmottagning BUMM.

 

BOKA UTAN REMISS

Hos oss krävs ingen remiss. Är du orolig för ditt barn kan du alltid ringa hit och prata med våra erfarna sjuksköterskor. Vi ser till att du hamnar rätt. Vår verksamhet drivs på uppdrag av Region Stockholm.

BARN- OCH UNGDOMAR

Små barn har alltid en öppen dörr hos oss, oavsett var det gäller. Oron kan gälla allt från feber till viktökning. Med stora barn kan det handla om kroppsliga och själsliga tonårs­problem. Ring oss så hjälper vi dig rätt.

ADHD OCH ÖVERVIKT

Koncentrations­svårigheter kan vara en signal om att allt inte är bra. Din oro är tillräckligt för att vi ska göra en bedömning om det finns behov av en utredning om ADHD. Vi hjälper ditt barn att få behandling för att komma i balans.

BEHANDLANDE SAMTAL

Snabba samtalskontakter för bedömning och behandling.  Vi erbjuder samtal till barn och unga med lätta till måttliga be svär. Det kan handla om oro, ångest, sömnproblem, att det är jobbigt hemma eller annat som skaver.


DET HÄR ÄR PR VÅRD

PR Vård är ett familjeföretag startat av sjuksköterskor. Vi bildades 2001 och har sedan dess växt till att bli en av landets ledande privata vårdgivare. Idag bedriver vi en omfattande verksamhet i framför allt Stockholm och har omkring 750 anställda läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och psykologer.

Vi har stor vana vid att arbeta med barn i olika åldrar och olika miljöer. Vi arbetar i stora nätverk och samverkar både med skolpersonal och socialtjänsten.


 

Kontakt
PR Vård Barnmottagning
Krukmakargatan 37A, 5 tr
118 51 Stockholm
Tel 08-409 011 00

Hjälp oss att bli bättre
Mejla tips och förslag till oss